دفعهی قبل، دو سال پیش، که برای گوگل مصاحبه دادم سرِ برنامهنویسی رد شدم. کلا البته اون سری خیلی جریان داشت و کل روند مصاحبه نزدیک شیش ماه طول کشید و فکر کنم ۱۲ جلسه مصاحبه ویدیویی داشتم (با Google Hangout).
جریان اینجوری بود که شغلی که براش اپلای کرده بودم آمریکا بود و بعد از دوتا مصاحبهی ویدیویی که باید میرفتم مصاحبه حضوری، یه دفعه هماهنگکننده مربوطه فهمید که برای این شغل نمیتونن ویزا بگیرن و کار پیچ خورد! طرف هی سعی میکرد یه جای دیگه برای من پیدا کنه که یا جور نمیشد یا من قبول نمیکردم و این وسط برای این که حوصله خودش و من سر نره هی مصاحبه جور میکرد برام! آخر سر هم (اینطور که خودش روایت کرد) تیم مربوطه نظرشون مثبت بود ولی کمیتهی استخدام گفت که نه! این برنامهنویسیش به اندازه کافی خوب نیست و استخدام نکردن.
قسمت ضایعش هم اینجا بود که هماهنگکننده که قاعدتا میدونست با مصاحبهی برنامهنویسیای که دادم احتمالا رد میشم، ازم خواست چندتا معرفینامهی قوی براش جور کنم که شاید با اونا نظر کمیته استخدام رو جلب کنه. من هم اسم معرفینامه که اومد فکر کردم کار تمومه و دیگه پیشنهاد کار رو میگیرم و خلاصه بعد از این که جواب نه رو شنیدم کلی هم جلوی همکارا و مدیرای فعلی و سابق خیط شدم.
مصاحبهی امسال اما خیلی شسته-رفته و منظم-مرتب بود. یه مصاحبهی ویدیویی دادم درباره لینوکس و رفع اشکال. بعد رفتم دفتر گوگل لندن چهار تا مصاحبه حضوری دادم. یه هفته بعد هم تماس گرفتن گفتن رد شدی!
برخلاف دو سال پیش که خیلی دست-به-خایه میرفتم سر مصاحبهها و هیچ تلاش خاصی برای آمادگی نمیکردم، این دفعه خودم رو خفه کردم از تلاش و کوشش و البته نتیجهش هم این شد که فیدبک مصاحبه برنامهنویسی خیلی مثبت بود. ولی خب چه فایده.
نمیدونم از تو چی پرسیدن تو این مصاحبه ها . ولی فیسبوک و شیبستد سوالاتی پرسیدن در مورد پیچیدگی زمانی الگوریتم . تو هر ۲تاشون تو این مرحله برای SRE رد شدم. 🙁 .۲سال پیش و امسال بهار . خیلی زندگی رو سخت میگیرن . نکته مثبت مصاحبه با فیسبوک این بود که یک ایمیل مفصل زدن بابت دلجویی و کلی سایت و کتاب و منبع معرفی کردن برای اینکه بیشتر مطالعه کنم
اولش فکر کردم شیبستد غلط تایپیه!
حالا من این قسمت پیچیدگی زمانیم خیلی قوی شده، الگوریتم بده O تحویل بگیر! چیزی که زورم گرفت این بود که سر Linux Troubleshooting رد کردن. یعنی طرف فیدبک داده بود که «به اندازه کافی وارد جزئیات نشد»! من توی یه چیز قوی باشم همین مبحثه و توی تلاش قبلی هم همه فیدبکهای مربوطهام مثبت بود.
کلا البته از سر شکمسیری برخورد میکنن دیگه. یه مویزه و چهل قلندر. دنبال بهانه میگردن که ۳۹ تا رو حذف کنن
Schibsted :)))))). اره واقعا , فارسی نوشتنش خیلی باحاله :))))
به منم بگو چی خوندی الگوریتم میگیری , O گنده تحویل میدی .
ولی شیبستد خیلی باحال بود, حیف شد, توی بارسلون هم بود. شهر واقعا خوبیه برای زندگی .
آهان راستی یادم افتاد میخواستم بهت توصیه کنم booking.com توی آمستردام هم اپلای کنی. دارن همین SRE استخدام میکنن و تیم مهاجرت-جابجاییشون هم خیلی قویه. مثل اون تجربه قبلی آدم تازه استخدام شده رو ول نمیکنن به امون خدا
booking.com دو سال پیش حدودا مصاحبه کردم به من گفتن خیلی صحبت های مارو interrupt میکرد. :)). ناراحت شده بودن طفلکیا .
چرا emoji نداره بلاگت , احساساتو نمیشه ابراز کرد D:
:))
سلام من ٥ساله نوشته هاتون را دنبال ميكنم هرچند سالي دو سه تا پست ميگذاريد يه سوال دارم اينكه ميگن شركتهاي بزرگ برنامه نويسي برنامه نويس زير ٣٠سال را بيشتر ترجيح ميدهند درسته؟ اگه درسته پس برنامه نويسهاي بالاي ٣٠سال چه شغلي نصيبشون ميشه؟ من خودم برنامه نويسي كار ميكنم و داريم كارهامون را ميكنيم براي مهاجرت ولي هميشه نگران اين قضيه هستم كه بالاي ٣٠ سالم بشه چطوري پول در بيارم
سر سوزنی واقعیت نداره!
دهه نود میلادی یه همچین بحثی بود که قدرت برنامهنویسی بعد از ۳۰ سالگی افت میکنه و اینا ولی الان هم ادعا از نظر علمی مردود شناخته شده هم قوانین ضد تبعیض توی کشورهای غربی سفت و سختتر شدن و اصلا شرط سنی گذاشتن برای موقعیتهای شغلی غیرقانونیه.
خيلي ممنون از پاسختون اميدوارم كرديد. مشتاقانه منتظر خواندن تجربيات جديدتون هستم. به اميد موفقيت هاي روز افزون براي شما و خانواده گرامي